Wie zijn we

Lubbers Transport is een dynamisch, veelzijdig en flexibel familiebedrijf. Onze specialiteit ‘ Benelux Transport in de foodsector’ . Wij bieden onze klant een totaal pakket in zowel Transport als warehousing. Onze chauffeurs zijn specialisten, en draaien hun handen niet om voor een extra handeling. Distributie, opslag en voorraadbeheer. Door jarenlange ervaring en kennis kunnen wij onze klanten op de meest flexibele en efficiënte manier bedienen. Elke wens is voor ons een uitdaging.

Voortdurend kijken wij rond naar mogelijkheden om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers, leveranciers en werknemers is bij ons van zeer groot belang. Hier door proberen wij het nog efficiënter te maken voor U als klant.

Kortom, wij streven ernaar om continu hoogstaande service en kwaliteit te waarborgen.

‘Nee’ is bij ons geen antwoord!

Ons team

Maurits

Operationeel Directeur

Myriame

Financieel Directeur

Danny

Voorraadbeheerder en kwaliteitsbeheerder

Johnny

Transport Planner

Doel en strategie

Ons doel

Ons doel is om onze kwaliteit-, gezondheid-, veiligheid- en milieudoelstellingen voortdurend te blijven verbeteren. Dit doen we op alle niveaus van onze organisatie. We dragen er zorg voor dat onze medewerkers op dit gebied over de benodigde kennis beschikken, zodat ze betrokken blijven en we onze bedrijfsvoering blijvend kunnen optimaliseren.

Strategie

We richten ons specifiek op transport, opslag en distributie. Wij behouden onze voorsprong door altijd juist te handelen en onze marktpositie blijvend te verstevigen door onze klanten efficiënte, duurzame en concurrerende transportoplossingen aan te bieden.

Onze missie is dan ook om duurzame relaties met onze klanten op te bouwen door transportoplossingen te bieden die resulteren in een betere concurrentiepositie voor onze klanten. Wij kunnen dit waarmaken door te voldoen aan de verwachtingen en behoeften van onze klanten. Persoonlijk en intensief contact met onze klanten onderhouden we als partner én als adviseur.

Bedrijfshistorie

Lubbers Transport start op 30 augustus 1988 als Meta en Hugo Lubbers in gaan op het distributieverzoek van Bakkerij Eklund. Ze gaan het vervoer verzorgen wat bestaat uit banket. Meta en Hugo beginnen dit dagelijks transport met een Mercedes 1619 vrachtwagen. Na een korte periode komt hier het banketvervoer bij voor Bakkerij Nanning uit Dedemsvaart. Niet veel later meldt Bakkersland zich, en verzorgenden we deze distributie ook.

Vanaf dit moment volgt een gestage maar zekere groei. In 2008 wordt de locatie in Zuidwolde te klein en wordt er gezocht naar een grote locatie. Deze locatie word gevonden in Nieuwleusen, het pand voldoet aan alle huidige eisen.
Als gevolg van de enorme brand op 29 mei 2009 op deze locatie, waren we genoodzaakt om een jaar onderdak elders te zoeken. Dit tijdelijke onderdak werd gevonden in Zwartsluis.
Als in 2011 het pand in Nieuwleusen weer geheel vernieuwd is kan Lubbers Transport weer terug naar de oude locatie, in een geheel nieuw pand aan de Evenboersweg 1D.

Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een allround transportbedrijf dat gespecialiseerd is binnen de foodsector met een landelijke dekking.

In 2013 bestaat Lubbers Transport 25 jaar en hebben wij onze naam duidelijk gevestigd.
Het 25 jarige bestaan werd groot gevierd, en bekroond met een nieuwe Scania.

2023 het jaar dat Lubbers Transport 35 jaar bestaat. Een prestatie waar we dan ook erg trots op zijn.
We zijn verhuisd naar een nieuwe locatie in Balkbrug, het pand is nog groter, moderner en milieuvriendelijker.
Voor het jubileum hebben we een oplegger laten beplakken, hieronder te zien.
Door al de jaren heen blijft het Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers, leveranciers en werknemers een zeer groot belang.