Droge en Geconditioneerde Opslag

Warehousing is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Ons warehouse is nieuw en modern, wij beschikken over een opslag ruimte van 6000m2.

Het Warehouse bestaat uit inslag, crossdocking, orderpicking en uitslag.

Geconditioneerde producten kunnen wij ook opslaan, een groot gedeelte van onze opslag is te verkoelen naar 16 a 18 Graden.

Onze in/uit slag word opgeslagen in een digitaal systeem. Hierdoor weten wij waar de pallet opgeslagen staat en is uw product informatie veilig ondergebracht.

Ons bedrijf is gecertificeerd met een ISO-22000 certificaat. Dit betekend dat het warehouse voldoet aan de strengste normen op het gebied van milieu en hygiëne. De stellingen in ons magazijn zijn voorzien van de juiste certificering. Wij hebben ons warehouse dermate goed gepositioneerd, hierdoor kunnen de medewerkers snel en veilig de goederen in en uit de stellingen halen.

In onze expeditie ruimte van het warehouse, worden de goederen gesorteerd en klaargemaakt voor transport. In overleg met onze opdrachtgever wordt gezocht naar een handelbaar systeem voor beide partijen.

Benieuwd naar de

mogelijkheden?

Neem direct contact op!